Cautare

1157 de rezultate pentru "carte detelefon" (2.99 secunde)
Printre titlurile citite de McKay se numara si biografia senzationala a lui Robert Moses semnata de Robert Caro, o carte care descrie in profunzime drumul unui om catre putere si dificultatea de a mentine puterea castigata.
Cred ca voi scoate o carte cu aceste scrisori. ... Paunescu, intr-o carte de-a lui de interviuri, ii spune lui Doinas:
Oamenii vor sa vada un film bun, sa citeasca o carte buna. Am adus cartile mele si viniluri cu muzica clasica:
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, declara ca numarul mare de vizitatori, de ordinul miilor, care au legitimatii la aceasta biblioteca, i-a determinat pe consilierii locali sa aprobe mutarea intr-un nou sediu care a fost dotat cu doua sali de lectura, depozit de carte si o sala cu calculatoare cu acces la internet, investitia depasind 1,5 miliarde de lei vechi.
Este vorba de fapt de o carte scrisa, in urma cu 20 de ani, de Gregory Pedlow si Donald Welzenbach, intitulata "The Central Intelligence Agency and Overhead Reconnaissance:
Harold Stuart, un fost membru al administratiei Truman, a fost mentionat intr-o carte din 2005 a lui Robert Collins, ca facand parte pe atunci dintr-un comitet consultativ pentru MJ-12. ... Aceasta (aratand spre carte), nu este fictiune".
Autoritatile din judet au demonstrat si de aceasta data faptul ca programul de la locul de munca estre program si toate sesizarile se fac "ca la carte", iar minciuna a iesit la suprafata si nimic nu se face cum scrie la carte...
carte, ati demonstrat cu argumente stiintifice ca, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, exista un camp de energie si lumina, coordonat de o minte inteligenta. ... Cand faceam cercetari pentru prima mea carte, am ajuns la concluzia ca celulele au inteligenta lor.
OZN-uri de pe celalalt taram este o carte exceptionala scrisa de Dan D. Farcas si publicata de Teora.O sinteza deosebit de bogata, prezentand ipoteze originale si uneori socante privind legaturile dintre fenomenul OZN, religie, reincarnare si numeroase domenii ale paranormalului.
Selectia facuta in carte cuprinde tot evantaiul caracteristic fenomenului OZN, incepand cu lumini pe cer sau aparitii care par sa fie nave solide, trecand prin cazuri vazute de aviatori militari si mergand pana la intalniri cu umanoizi, rapiri, ori legaturi cu fenomene folclorice, sau religioase, ca si cu alte domenii ale necunoscutului.
In 1969, a fost tradusa si publicata in limba romana prima carte despre OZN-uri: ... Ion Hobana, care a desfasurat intre timp o ampla actiune de culegere a unor marturii, a scris si el, impreuna cu Julien Weverbergh din Belgia, o carte intitulata:
Adica era mult mai bine sa platim de cinci ori mai mult, printr-o licitatie organizata ca la carte: ... Asta-noapte, in cazul tinerei bolnave careia i s-a oprit pensia pentru ca a obtinut bani dintr-o carte de versuri, a considerat ca autoritatile au respectat legea si ca legea trebuie schimbata.
Azi ai putea intalni o persoana sau ai putea citi o carte sau pur si simplu primesti, pe cine stie ce cai, un mesaj care te va pune pe ganduri. ... Pune mana pe o carte:
In carte sunt detaliate observatiile OZN considerate de Fortele Aeriene ale SUA ca fiind inexplicabile. ... O alta carte importanta a fost, in 1953, Flying Saucers Have Landed (Farfuriile zburatoare au aterizat) de Desmond Leslie si George Adamski.
Rememorarea evenimentelor de atunci, facuta in cea mai recenta carte a sa: ... Din acea carte, eu ma voi opri in continuare doar asupra informatiilor privind faimosul caz din 1968.
Mecanismul interior al renuntarii a fost recunoscut a fi de foarte mult folos in acest sens si este descris in aceasta carte.
La Stockolm mi-am creat o echipa cu domnul Sharif Qatarne si cu domnul Brahme - si am realizat aceasta carte - Three-dimensional atlas of lymph node topography based on the visible human data set. ... Uwe Goetz, o carte speciala pentru fizicienii romani si nu am avut vreo solicitare.
Mai tarziu, Charles Hickson a aparut in talk-show-uri, a tinut prelegeri si interviuri, iar in 1983 a scris si publicat, impreuna cu William Mendez, o carte:
Pai, ce-o sa facem noi cu o carte, ca doar nu ne punem pe citit?!", a spus o sateanca din Veleni, sat apartinand de Seaca de Padure. ... PSD ne-a dat de 8 Martie flori, o carte de Adrian Paunescu, ceas de masa si ciocolate.
"Respect demersul lor, dar nu inteleg cum autorii a mii de carti sprijina pe cineva care a demonstrat ca nu are apetenta pentru lectura. Cred ca ultima carte citita de Traian Basescu a fost jurnalul de bord", a afirmat Hasotti.
google-analytics.com